ALKEISKILPARYHMÄ TIMANTIT

Timantit -ryhmä

Timantit- ryhmä on 5-7 -vuotiaille luistelijoille suunnattu kilpaurheiluun valmistava / tähtäävä ryhmä. Luistelijat valitaan iän, taitotason, lajiominaisuuksien ja liikunnallisten ominaisuuksien sekä harjoitteluinnon mukaan joko seuran järjestämässä testitilaisuudessa, tai yksilöllisesti kauden aikana, Temppuillen taitavaksi -ryhmästä.

Tavoitteena on taata luistelijoille vahva perusluistelutaito sekä lajiosaaminen, jota kilpailullisen tason saavuttamiseen tarvitaan. Ryhmässä harjoitellaan luistelijoiden ikä ja herkkyyskausi huomioiden perusluistelua, askeleita, liukuja, piruetteja sekä hyppyjä. Lajiharjoittelun tavoitteena on, että luistelijat oppivat kaikki yksöishypyt ja hallitsevat elementtitesti 1:ssä vaadittavat elementit sekä perustesti 1:sen liikkeet.

Oheisharjoittelun tavoitteena on kehittää fyysisiä ominaisuuksia, taitoluistelun vaatimia erityistaitoja ja –ominaisuuksia, perusliikuntataitoja sekä ilmaisukykyä. Ryhmälle tarjotaan harjoitustilanteessa vastuuvalmentajan lisäksi apuvalmentajia ryhmäkoko huomioiden.​

Timantit-ryhmällä on viikossa 4 jääharjoitusta ja 3-4 oheisharjoitusta.

Vastuuvalmentaja Minna Järvinen
minna.jarvinen@koovee.fi 040 545 4519
Vastuuvalmentaja Laura Tykkyläinen
laura.tykkylainen@koovee.fi 044 984 7568

TIMANTIT-RYHMÄ 2021-2022

Avelia Salonen
Iitu Taira
Lumi Korin
Maisa Männikkö
Milla Pohjosmäki
Minna Männikkö
Neila Anttila
Nella Lähdekorpi
Olivia Wang
Peppi Liljeberg
Pinja Mäki
Sakura Fujikawa
Silja Rasku
Siping Qiao
Susanna Scarlett
Talvikki Fröjd

Ryhmäyhdyshenkilö
Juulia Erämo-Männikkö
040 5950 161