KOOVEE TAITOLUISTELU

Koovee Taitoluistelu on Tampereen Koovee ry:n Monen Lajin Mestari -seuran alla toimiva taitoluistelujaosto. Taitoluistelua on harrastettu seurassa vuodesta 1960 lähtien. Olemme myös Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseura ja Suomen Olympiakomitean Tähtiseura. Kooveessa luistelee yli 300 lasta ja nuorta sekä työskentelee noin 20 valmentajaa ja ohjaajaa. 

Kooveessa pääset harrastamaan yksinluistelua ammattitaitoisten valmentajien opeissa omalla taito- ja tavoitetasollasi. Meillä luistelee perheen pienimmät luistelukoulussa, nuoret kilpa- ja harrasteryhmissä sekä huippuluistelijamme kansainvälisellä tasolla. 

OLEMME TÄHTISEURA​

Koovee Taitoluistelulle on myönnetty 2000-luvun alussa Nuori Suomi ry:n Sinettimerkki, joka 2018 vuodesta lähtien muuttui Suomen Olympiakomitean Tähtiseuraksi. Koovee Taitoluistelu on uudelleen auditoinut Tähtiseura-statuksen syyskuussa 2020. 

Tähtitiseurat ovat suomalaisen lasten ja nuorten urheilun laatuseuroja, jotka loistavat kirkkaampana kuin tähdet yksinään. Tähtiseurat ovat lajiensa ja paikkakuntansa parhaita lasten ja nuorten urheilun toiminnan toteuttajia. Tähtiseurat tekevät arvokasta työtä lasten ja nuorten urheilun parissa, sillä Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan inhimillisesti, modernisti ja ketterästi. Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan yhä suuremman taustatuen avulla. Tähtikriteerit toimivat seuratoiminnan kehittämisen apuvälineenä.