Tietoa Kooveen luistelukoulusta

Luistelukoulun tavoitteena on luoda lapselle vahva perusluistelutaito. Lapsen liikunnalliset taidot kehittyvät taitoluistelukoulussa leikinomaisesti ja ilolla. Luistelukoululaiset jaetaan jäällä iän ja taitotason mukaisiin ryhmiin, jokaisella ryhmällä on oma ohjaajansa. Ryhmissä opetellaan taitoluistelun aakkosia kuten perusluistelua, liukuja, jarrutuksia, hypähdyksiä ja piruetteja.

Kooveen luistelukouluryhmät ovat tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille (3-6-vuotiaat) sekä kouluikäisille lapsille ja nuorille (7- 15-vuotiaat). Lapsi ja aikuinen -luistelukouluryhmä on suunnattu 2-5-vuotiaille lapsille, jotka eivät vielä osaa seistä ja nousta ylös itse luistimet jalassa. Lisäksi seurastamme löytyy myös Omenat-ryhmä, joka on suunnattu 2-3-vuotiaille lapsille.


Huom! Laitathan viestiä etukäteen rosa-maria.salonen@koovee.fi, mikäli lapsi haluaa tulla tutustumaan tunnille.

Kevätkausi 2022 -50% viikosta 7 lähtien. (Alennus ei koske Omenat-ryhmää)
Kevätkausi 2022 viikot 2-12

Omenat -ryhmä (2-3v. lapset)Omenat -ryhmässä luistelevat seuramme nuorimmat luistelijan alut. Ryhmä koostuu 2-3v. lapsista, jotka osaavat seistä ja nousta itsenäisesti ylös luistimet jalassa jäällä. Jääharjoituksissa tutustutaan jäähän hyvin leikinomaisesti ja tavoitteena onkin oppia mm. liikkumaan, jarruttamaan ja kaatumaan turvallisesti. Jääharjoituksissa käytetään monipuolisesti välineitä, leikkejä ja mielikuvitusta, jotta harrastuksesta tulee lapselle ikimuistoinen kokemus!

Harjoitukset sunnuntaisin Hakametsän jäähallissa kenttä 3:lla klo 15.00-15.45

Osallistumismaksu 45,00e

Piikit- ryhmä (3-6v. lapset)
Silmukat -ryhmä (3-6v. lapset)

Piikit- ja Silmukat -ryhmissä luistelevat 3-6v. lapset. Ryhmissä harjoitellaan luistelun alkeita hyvin leikinomaisten harjoitteiden kautta. Harjoittelussa käytetään hyödyksi välineitä ja musiikkia. Tavoitteena on oppia luistelun perusteet ja saada hyvät eväät siirtyä Koovee Taitoluistelun jatkoryhmiin (Temppuillen Taitavaksi tai Oiler-ryhmä).


Silmukat keskiviikkoisin Kaukajärven Sentterin jäähallissa kenttä 3:lla klo 17.45-18.30.


Piikit sunnuntaisin Hakametsän jäähallissa kenttä 3:lla klo 15.55-16.40
Osallistumismaksu 99,00e (-50% 14.2. alkaen)

Lapsi (2-5v.) ja aikuinen-ryhmä

Lapsi ja aikuinen -ryhmässä 2-5v. lapsi pääsee luistelemaan tutun aikuisen kanssa. Ryhmä on tarkoitettu lapsille, joilla ei ole aiempaa kokemusta jäällä luistelemisesta. Jääharjoittelussa aikuista opetetaan avustamaan ja tukemaan lasta luistelun perusteita harjoitellessa. Harjoituksiin osallistuva aikuinen voi vaihdella, mutta edellytyksenä on, että aikuinen pysyy itse tukevasti jäällä pystyssä ja kykenee auttamaan lasta. Taitojen karttuessa lapsi voi siirtyä Kooveen muihin luistelukouluryhmiin kesken kauden (Temppuillen Taitavaksi-ryhmä).


Harjoitukset sunnuntaisin Hakametsän kenttä 3:lla klo 15.00-15.45

Osallistumismaksu 99,00e (-50% 14.2. alkaen)

Käänteet-ryhmä (7-15v.lapset ja nuoret)

Käänteet -ryhmä on tarkoitettu kouluikäisille 7-15v. lapsille ja nuorille. Ryhmä tarjoaa matalan kynnyksen toimintaa, jossa lapset ja nuoret pääsevät nauttimaan taitoluisteluharrastuksesta, liikunnan riemusta jäällä ja saavat uusia kavereita. Harjoituksissa keskitytään alkeiden opetteluun monipuolisia harjoitteita käyttäen ja taitojen karttuessa opetellaan haastavempiakin temppuja. Ryhmästä on mahdollista edetä Kooveen harrasteryhmiin Oiler ja Flip.

Harjoitukset sunnuntaisin Hakametsän kenttä 3:lla klo 16.45-17.30

Osallistumismaksu 125,00e (-50% 14.2. alkaen)

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseurassa luistelevalla tulee olla luistelupassi ja harrastuksen kattava tapaturmavakuutus. Kooveen toimesta kaikki alle 15-vuotiaat luistelukoululaiset vakuutetaan Suomen Taitoluisteluliiton luistelukoulupassilla ja vakuutusta varten tarvitsemme lapsen henkilötunnuksen. Suomen Taitoluisteluliiton 11,00e luistelukoulupassimaksu sisältyy luistelukoulun osallistumismaksuun.

Sisarusalennus on 15 % sisarukselta. Alennuksen saa, kun sisarus luistelee jossakin Kooveen Taitoluistelun ryhmässä.

Luistelukouluilmoittautuminen voidaan perua ja maksu kokonaisuudessaan palauttaa, mikäli peruuttamisesta ilmoitetaan 1-2 luistelukerran jälkeen.

Muistathan lisätä lapsen henkilötunnuksen, kun ilmoittaudut myClubissa!​

Voit kysyä lisää Kooveen luistelukouluryhmistä:
rosa-maria.salonen@koovee.fi