Tietoa Kooveen luistelukoulusta

Luistelukoulun tavoitteena on luoda lapselle vahva perusluistelutaito. Lapsen liikunnalliset taidot kehittyvät taitoluistelukoulussa leikinomaisesti ja ilolla. Luistelukoululaiset jaetaan jäällä iän ja taitotason mukaisiin ryhmiin, jokaisella ryhmällä on oma ohjaajansa. Ryhmissä opetellaan taitoluistelun aakkosia kuten perusluistelua, liukuja, jarrutuksia, hypähdyksiä ja piruetteja. Kauden päätteeksi luistelukoululaiset esiintyvät seuran luistelunäytöksessä.

Mikäli haluat tulla tutustumaan ennen ilmoittautumista, laitathan viestiä ennakkoon
rosa-maria.salonen@koovee.fi

LUISTELUKOULURYHMÄT

Omenat -ryhmä (2-3v.)

Omenat -ryhmässä luistelevat seuramme nuorimmat luistelijan alut. Ryhmä koostuu 2-3v. lapsista, jotka osaavat seistä ja nousta itsenäisesti ylös luistimet jalassa jäällä. Jääharjoituksissa tutustutaan jäähän hyvin leikinomaisesti ja tavoitteena onkin oppia mm. liikkumaan, jarruttamaan ja kaatumaan turvallisesti. Jääharjoituksissa käytetään monipuolisesti välineitä, leikkejä ja mielikuvitusta, jotta harrastuksesta tulee lapselle ikimuistoinen kokemus! 

Harjoitukset sunnuntaisin Hakametsän kenttä 3:lla klo 15.00-15.45

Osallistumismaksu 30,00e

Piikit- ryhmä (3-6v.)
Silmukat -ryhmä (3-6v.)

Piikit- ja Silmukat -ryhmissä luistelevat 3-6v. lapset. Ryhmissä harjoitellaan luistelun alkeita hyvin leikinomaisten harjoitteiden kautta. Harjoittelussa käytetään hyödyksi välineitä ja musiikkia. Tavoitteena on oppia luistelun perusteet ja saada hyvät eväät siirtyä Koovee Taitoluistelun jatkoryhmiin. 

Silmukat-ryhmä keskiviikkoisin Kaukajärven Sentterillä kenttä 3:lla klo 17:45-18.30. 

Piikit-ryhmä sunnuntaisin Hakametsän kenttä 3:lla klo 15.55-16.40

Osallistumismaksu 99,00e  loppukausi 60,00e 

Lapsi (2-5v.) ja aikuinen -ryhmä

Lapsi ja Aikuinen -ryhmä on valitettavasti peruttu.

Lapsi ja aikuinen -ryhmässä 2-5v. lapsi pääsee luistelemaan tutun aikuisen kanssa. Ryhmä on tarkoitettu lapsille, joilla ei ole aiempaa kokemusta jäällä luistelemisesta. Jääharjoittelussa aikuista opetetaan avustamaan ja tukemaan lasta oikein luistelun perusteita harjoitellessa. Taitojen karttuessa lapsi voi siirtyä Kooveen muihin luistelukouluryhmiin kesken kauden. 

 

Käänteet- ryhmä (7-15v.)

Käänteet -ryhmä on tarkoitettu kouluikäisille 7-15v. lapsille ja nuorille. Ryhmä tarjoaa matalan kynnyksen toimintaa, jossa lapset ja nuoret pääsevät nauttimaan taitoluisteluharrastuksesta, liikunnan riemusta jäällä ja saavat uusia kavereita. Harjoituksissa keskitytään alkeiden opetteluun monipuolisia harjoitteita käyttäen ja taitojen karttuessa opetellaan haastavempiakin temppuja. Ryhmästä on mahdollista edetä Kooveen harrasteryhmiin. 

Harjoitukset sunnuntaisin Hakametsän kenttä 3:lla klo 16.45-17.30

Osallistumismaksu 125,00e loppukausi 80,00e

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseurassa luistelevalla tulee olla luistelupassi ja harrastuksen kattava tapaturmavakuutus. Kooveen toimesta kaikki alle 14-vuotiaat luistelukoululaiset vakuutetaan Suomen Taitoluisteluliiton luistelukoulupassilla ja vakuutusta varten tarvitsemme lapsen henkilötunnuksen. Mikäli osallistut uutena kevätkauden luistelukouluryhmiin, tulemme veloittamaan Suomen Taitoluisteluliiton 15,00e luistelukoulupassimaksun.

Sisarusalennus on 15 % sisarukselta. Alennuksen saa, kun sisarus luistelee jossakin Kooveen Taitoluistelun ryhmässä.

Muistathan lisätä lapsen henkilötunnuksen, kun ilmoittaudut myClubissa!​

Voit kysyä lisää Kooveen luistelukouluryhmistä: rosa-maria.salonen@koovee.fi