Temppuillen Taitavaksi -ryhmä

Temppuillen Taitavaksi-ryhmään (TT-ryhmä) ovat tervetulleita 3-6 vuotiaat lapset. TT-ryhmä on tarkoitettu luistelukoulusta edistyneemmille luistelijoille ja harjoittelussa keskitytään perusluistelun ja helpoimpien temppujen opetteluun hyvin leikinomaisten harjoitteiden kautta. TT-ryhmä tarjoaa vahvan liikunnallisen pohjan ja osaamisen taitoluistelun perustaitojen oppimiselle. Tavoitteena on taata monipuolinen liikuntaharjoittelu, kehittää liikunnallisia ominaisuuksia ja opettaa erilaisia lajitaitoja. Ryhmässä harjaannutetaan myös sosiaalisia taitoja, opetellaan ryhmässä toimimista, keskittymistä sekä ohjeiden kuuntelua. Lapsena opitut taidot ja monipuolinen harjoittelu antavat hyvät eväät niin koululiikuntaan kuin minkä tahansa lajin harrastamiseen ja/tai tavoitteelliseen kilpa-uraan.
  
Jääharjoittelun painopiste on perusluistelussa (eteen ja taakse), teränkäytössä, liu´ussa ja jarrutuksissa. Taitoluistelun tempuista opetellaan kääntymisiä, pyörimistä ja hyppyjä. Oheisharjoittelu sisältää perusliikuntataitojen, motoristen taitojen sekä taitoluistelun lajitaitojen opettelua.

Harjoitusajat

Temppuillen Taitavaksi-ryhmällä on valinnan mukaan 2 tai 3 kertaa viikossa jääharjoitus. Tämän lisäksi oheis-/jumppaharjoituksia on 2-3 kertaa viikossa jääharjoituksien yhteydessä.

Laitathan viestiä ennakkoon, mikäli olet kiinnostunut tulemaan tutustumaan Temppuillen Taitavaksi-ryhmän harjoituksiin: 

  • aino.koovee@gmail.com 
  • rosa-maria.salonen@koovee.fi 
  • Maanantaisin  jääharjoitus klo 17.40-18.30 Hervannan jäähallissa. Oheisharjoitus 30-45min. jääharjoituksien yhteydessä.
  • Torstaisin jääharjoitus klo 16.40-17.30 Hakametsän jäähallissa. Oheisharjoitus 30-45min. jääharjoituksen yhteydessä. 
  • Sunnuntaisin jääharjoitus klo 12.00-16.00 aikavälillä Hakametsän jäähallissa. Oheisharjoitus jääharjoituksen yhteydessä. 
Vastuuvalmentaja Aino Salminen
aino.koovee@gmail.com