Koovee Taitoluistelu noudattaa kaiken liikunta- ja urheilutoimintansa osalta tarkasti viranomaisten, Olympiakomitean ja lajiliittojen antamia ohjeistuksia. Harrastamisen ja kilpailemisen tulee olla turvallista Kooveessa ja tämä ohjaa toimintaamme menevän kauden aikana.

Suomen Taitoluisteluliiton koronapäivitys. Katso ohjeistus täältä!

Päivitetty 15.10.2021

Vaalimme toiminnassamme turvallisuutta ja terveyttä, ja pyydämmekin kaikkia luisteluperheitä noudattamaan muutamia perusohjeita, jotta harrastaminen on kaikille turvallista ja turhilta altistumisilta vältytään.

  • Harjoituksiin saavutaan ainoastaan täysin terveenä (ethän tule tunnille edes lieväoireisena). Tämä koskee myös mahdollisia saattajia.
  • Suosittelemme kaikille yli 12 vuotta täyttäneille kasvomaskin käyttöä liikuntapaikoissa (käytävät, pukukopit, kahviot jne.). Harjoitustuntien aikana ei edellytetä kasvomaskin käyttöä. Valmentajat/ohjaajat ja muut toimihenkilöt käyttävät kasvomaskia aina kun se on mahdollista – myös harrastustoiminnan aikana.
  • Pukukopit ovat auki 15 min ennen ja jälkeen vuoron. Mikäli mahdollista, tule hallille mahdollisimman valmiiksi pukeutuneena. Pukukoppiin voi tulla yksi aikuinen avustamaan lasta luistimien laittamisessa. Pukukopeissa on hyvä välttää turhaa oleskelua.
  • On tärkeää, että kaikki huolehtivat hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Jäätunnilla käytetyt nenäliinat eivät kuulu laidalle, vaan ne tulee heittää käytön jälkeen roskiin.  
  • Jäähallien katsomot ovat auki harrastustoiminnan aikana. Katsomoissa tulee huolehtia turvaväleistä sekä käyttää kasvomaskia.

Mikäli kauden aikana tunteja joudutaan perumaan kokoontumisrajoitusten tai muiden valtion asettamien rajoitusten takia, pyritään peruttujen tuntien tilalle järjestämään ensisijaisesti korvaavia tunteja.

Koovee Taitoluistelun ohjetta päivitetään tilanteen muuttuessa.

Koovee Taitoluistelun johtokunta