Koovee Taitoluistelu etsii taitoluisteluvalmentajaa äitiysloman sijaiseksi

Haluatko mukaan huipputiimiin? Oletko suorittanut vähintään 2-tason valmentajakoulutuksen? (3-taso, VAT, VEAT, yliopistokoulutus katsotaan eduksi). Onko sinulla kokemusta SM-tason, Projekti-ryhmän tai maajoukkuetason luistelijoiden valmennuksesta ja omaatko valmennukselliset valmiudet myös SM-senioreiden sekä SM-junioreiden valmennukseen? Haluatko kehittyä valmentajana ja olla kehittämässä lajikulttuuriamme? Haluatko päästä lähelle MaJo- ja NMJ-toimintaa ja päästä mukaan kilpailumatkoille – myös kansainvälisiin kilpailuihin? 

Kooveessa luistelija on keskiössä ja toivomme sinun olevan valmentajana yksilölähtöinen ja valmennusjohtoinen sekä luistelijan kokemuksia ja mielipiteitä kunnioittava. Toivomme, että oikeudenmukaisuus ja avoimuus kuvastavat arvomaailmaasi.  Oletko tavoitteellinen, ahkera ja positiivinen tiimipelaaja, joka osaa myös toimia itsenäisesti? Olisiko sinusta ottamaan vastuullesi kilparyhmistä SM-noviisien, debytanttien, A-silmujen sekä Timantit-ryhmän (tulevat minit) valmennus, suunnittelu ja harjoittelun kehittäminen? Myös SM-senioreiden ja SM-junioreiden valmennus, jää- ja oheisharjoittelun vetäminen sekä näiden suunnittelu, seuranta ja kehittäminen kuuluvat työnkuvaasi. 

Mikäli vastasit kysymyksiin kyllä, haluat liittyä huipputiimiin ja haastaa itseäsi valmentajana, voit olla etsimämme henkilö! Toivomme uuden valmentajan aloittavan työt tammikuun alussa 2020. Työaika on 38h/viikko. Työajat ovat vaihtelevia ja töitä on iltaisin sekä viikonloppuisin. 

Työhakemukset palkkatoiveineen ja cv:neen osoitteeseen: jukka(at)koskio(dot)fi Haku päättyy 15.12.

Lisätietoja:
Minna Järvinen, p.040-545 4519 / Valmennukselliset asiat 
Jukka Koskio, puheenjohtaja, p.050-310 0812 / Työsopimukselliset asiat