Testi- ja kilpailutilaisuuksia etäjärjestelyin

Etäharjoitukset olivat viime keväänä yksi niistä treenimuodoista, joita koronatilanne toi mukanaan Koovee Taitoluistelun toimintaan. Tänä keväänä olemme harjoitelleet vaihtelevasti pienryhmissä ja etäharjoittelu on viety astetta pidemmälle nimittäin kilpailu- ja testitilaisuudet järjestetään virtuaali-/etämuotona. 

Koovee Taitoluistelu on edellisen viikon aikana ottanut ison virtuaaliloikan kohti testi- ja kilpailutilaisuuksien järjestämistä. 

Järjestimme tiistaina 2.3. Suomen ensimmäisen yksinluistelun virtuaalitestitilaisuuden. Yhteensä 12 Kooveelaista suoritti elementtitestisuorituksia, jotka taltioitiin myöhempää arviointia varten. Testisuorituksien arviointi suoritettiin etänä perjantaina 5.3. Virtuaalitestitilaisuus oli onnistunut ja kiitämme Suomen Taitoluisteluliittoa erinomaisista virtuaalitestiohjeista. 

Virtuaalitestitilaisuuden lisäksi järjestämme parhaillaan Hämeen alueen A-silmujen ja Noviisien SB-virtuaalikilpailua. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Hämeen alueen taitoluisteluseurat kuvaavat suoritukset oman paikkakunnan jäähallissa 6.-9.3. ajanjaksolla. Kahdeksanhenkinen tuomaristo kokoontuu etänä arvioimaan suoritukset 13.-14.3. Tulokset ja kisalähetys tullaan julkaisemaan kilpailusivuilla. 

Virtuaalikilpailusivut / Koovee Taitoluistelu

Kiitämme kaikkia Kooveen vapaaehtoisia, jotka ovat tehneet ison työn perehtymällä virtuaalitilaisuuksien ohjeistuksiin ja olleet mukana järjestämässä etätilaisuuksia. Kiitos myös Suomen Taitoluisteluliitto ja muut toimijat virtuaalitapahtumien ohjeistuksista. 

Lauri ja Petra osallistuivat Suomen Taitoluisteluliiton virtuaalikilpailuun. Suoritustallenteet kuvattiin Hakametsässä ja Hervannassa. Molempien suoritukset menivät hyvin!